JFR_03821024Voorzitter van het organiserende comité Roger Vos ingenieur technische dienst ZOL samen met Marc Jackmaert AZ Vesalius Tongeren, Martin Claeys WZC Domino vzw Gent, Patrick Hansoul Jessa Ziekenhuis Hasselt, Walter Coomans WZC Betlehem Herent, hadden weer een omvangrijke taak op zich genomen om van deze 25e editie van het VTDV-congres iets bijzonders te maken en om de onderlinge band tussen de verschillende spelers in een aangenaam kader te laten plaatsvinden. Staf Leën ingenieur technische dienst WZC Foyer De Lork, die zich vooral met de praktische organisatie en financiële kant van het congres bezighield, was zeer tevreden over de samenwerking met de stad Lommel en haar medewerkers.

 

Het congres werd geopend door burgemeester Vanvelthoven en Vlaams minister Jo Vandeurzen reikte prijzen uit voor een aantal sociale projecten. De hoofdprijs ging naar de Sint-Vincentius Vereniging Conferentie Peer-Hechtel-Eksel voor de installatie van koelcellen.Het 25ste VTDV-congres werd afgesloten met een netwerkmoment voor de aanwezige bedrijven en instellingen en voor de genodigden.

 

Feestavond VTDV-congres

Voorafgaand aan het congres organiseerde het VTDV een zeer geslaagde feestavond. De talrijke aanwezigen – met een grote delegatie uit Nederland – genoten van heerlijke gerechten, drank en live-muziek. De formule bleek ideaal als netwerking evenement.