FGH 2.0/65 – hét dilatatieprofiel voor zorgcentra

Bedden en karren die door de gang denderen … het is een pijnpunt in alle ziekenhuizen en WZC. Die vervelende dilatatievoegen zijn noodzakelijk om de bewegingen van de bouwstructuur op te vangen, maar standaardprofielen dragen ook bij tot het verstoren van het genezingsproces en het versterken van de geluidshinder. DOX Expansion Joints en MIGUA hebben hier de oplossing op gevonden.

 

05 - FGH 2-brightDilatatieprofielVang belasting en beweging driedimensionaal op, voorkom vuilophoping en garandeer een vlakke, vlotte en vooral stille doorgang: de FGH 2.0 en FGH 65 dilatatieprofielen zijn geschikt voor ruimtes met de hoogste hygiëne eisen, voor diverse vloertypes. De gladde harde inlage zorgt voor een residuvrij snelle reiniging, en dus voor een optimale kiemvrijheid. Dit speciaal resistent inzetstuk zorgt ook voor een geluidsarme berijdbaarheid – en brengt zo rust terug in de wandelgangen.

Het innovatieve klemontwerp van de FGH 2.0 biedt het speciale voordeel dat de insert gemakkelijk vervangen kan worden. FGH 65 kent dan weer een hoog draagvermogen dankzij de solide aluminium beugels en is daardoor geschikt voor de zwaarder beladen logistieke wegen in ziekenhuizen.

 

Deze profielen zijn ideaal voor een snelle, kosteneffectieve renovatie van ondergronden met veel verkeer. Ontdek ze op stand n°71 op het ZORG.tech-congres of op www.doxexpansion.be/fgh-2-0-verhoogde-hygiene

 

Elk DOX merkidentiteit vertelt een eigen verhaal. Ontdek onze verhalen op www.doxacoustics.be, www.doxnoisecontrol.be en www.doxexpansion.be