Isoleco 1000 baffle (Large)Ontdek ISOLECO – de nieuwste oplossing voor FOOD, PHARMA en HEALTHCARE in het DOX Acoustics gamma ruimteakoestiek.

 

DOX Acoustics. is sinds 2018 de exclusieve verdeler van het hygiënische ISOLECO-baffel/plafondgamma van ATIS International en biedt een akoestische oplossing aan voor ruimtes met een verhoogde hygiëne-eis zoals grootkeukens, cleanrooms, operatiekamers, laboratoria en voedselverwerkingsruimtes.

 

De hygiënisch akoestische ISOLECO systemen bestaan uit een zelfdragende kern van hoogwaardig geluidsabsorberende glaswol die geheel strak en naadloos omhuld is met Tedlar folie en daardoor uitstekend reinigbaar is. De panelen zijn hierdoor geschikt voor ruimtes met een zeer hoge of sterk wisselende relatieve vochtigheid. Ze kunnen gemonteerd worden als baffel, als wand-/plafondtegel of in een bestaand plafondsysteem.

 

Hoge hygiëne-eisen

Naast de goede absorptie, voldoen de ISOLECO systemen aan het HACCP-systeem (Hazard Analysis and Critical Control Points*). Ze vormen geen voedingsbodem voor schimmels en bacteriën, ze zijn anorganisch amorf en kiemvrij. Daarnaast zijn ze ondoordringbaar voor micro-organismen, antistatisch, UV-bestendig en bestand tegen een grote variëteit aan chemicaliën.

*voedselveiligheidsplan

 

Brandveilig

Ook de brandeigenschappen van de ISOLECO producten scoren hoog. Het basismateriaal (glaswol) is onbrandbaar volgens ISO 1182 en het gehele product (met folie) is brandveilig. Dit systeem kent een brandklasse van B-S2,d0 volgens EN 13501-1.

 

Food, pharma & health

Bedoeld voor de industrie en utiliteitsbouw, worden deze akoestische oplossingen specifiek toegepast in de chemische, farmaceutische en de voedingsmiddelenindustrie, specifieker in cleanrooms, in grootkeukens, in operatiekamers, in bottelarijen en in brouwerijen.

 

Meer weten? Bezoek stand n°71 op het ZORG.tech-congres. Download de technische details op www.doxacoustics.be, vraag uw gratis staal aan via marketing@doxacoustics.be of maak een afspraak met uw DOX regio-vertegenwoordiger.